Falcon BR 6 muuntautuu eri tarpeisiin!

21.09.2018

”Norjalainen suunnittelijamme Espen Thorup kiinnitti erityistä huomiota siihen, että kulkeminen Falconeihin on helppoa ja veneet ovat muunneltavissa”, kertoo Bella-Veneet Oy:n toimitusjohtaja Raimo Sonninen.

Falcon BR 6:n etuosan patja on saranoitu niin, että yhdellä käden liikkeellä on aukaistavissa etutaso. Tukirakenteensa etutaso saa kannesta. Myös takapenkissä on saranat, joiden avulla siitä on kätevästi luotavissa taso veneen takaosaan.

Muunneltavien etu- ja takatasojen lisäksi Falcon BR 6:n kuomukotelo on irrotettavissa, joka takaa esteettömän kulun veneen takaosaan. Tämä palvelee erityisesti heittokalastuksen tarpeita.

”Aluksi ajattelimme, että riittää, kun taso on keulassa, mutta emme antaneet periksi vaan se toteutettiin myös takaosaan. Samanlaista ei ole kenelläkään kilpailijalla”, toteaa Sonninen.

Tasojen ansiosta koko avotila on likimain samalla korkeudella, hieman ylempänä lattiasta. Tasot mahdollistavat Falcon BR 6:lle monta käyttötarkoitusta, ne palvelevat kalastusta heittotasoina ja toimivat aurinkotasoina perheen kanssa veneiltäessä. Takataso ja pitoa tuovat kumimatot ovat lisävarusteita, mutta etutaso kuuluu integroituna veneen vakiovarustukseen. Veneeseen on valmius lisätä myös vesihiihtotanko lisävarusteena.

Falcon BR 6 voi olla mökkivene, vesiurheiluvene, auringonottovene, kalavene… Kaikkea sitä mitä veneeltä odotetaan!

Löydä lähin Falcon-alumiiniveneiden jälleenmyyjäsi osoitteesta https://falconboats.fi/jalleenmyyjat/

 

»

«