Täydellinen

 
 
Edellinen Seuraava

Täydellinen

Kalastusvene, jollaisesta olet aina unelmoinut

Falcon-veneissä olemme ottaneet huomioon jo suunnitteluvaiheessa veneiden monikäyttöisyyden. Harrastuskalastajan näkökulmasta Falcon on jo vakio-ominaisuuksiltaan hyvä valinta. Valitsemillasi lisävarusteilla teet Falconistasi täydellisen, juuri sinun kalastustapojasi palvelevan kalastusveneen.

Vene heittokalastukseen ja uisteluun

Kalastuksen harrastajana tarpeesi ja toivomuksesi veneesi suhteen riippuvat luonnollisesti siitä, millaista kalastusta harrastat. Onko venettä tarkoitus siirtää maanteitse kalavesiltä toisille, millaisissa vesistöissä liikut, kuinka monta kalastajaa varusteineen on kerrallaan kyydissä, miten veneessä on tarpeen liikkua kalastuksen aikana ja niin edelleen. Falconilla on vastaus moneen tarpeeseen.

Falconin kyydissä voit lähteä kalaan, vaikka sää muiden kuin kalastajien mielestä olisi kaikkea muuta kuin ihanteellinen. Vakautta lisäävät leveät palteet, erikoisvahvistettu köli, kantavat keula ja perä sekä vedenalaisten läpivientien minimointi tekevät kalastuksesta nautinnollista ja turvallista – myös hieman haastavammallakin säällä. Trailerilenkit edessä ja takana helpottavat veneen laskemista ja nostamista.

Laaja valikoima lisävarusteita kalastajille

Falconeissa on jo veneen rakentamisvaiheessa otettu huomioon kalastusta helpottavat kiinteät ja integroidut ratkaisut. Lisäksi Falcon-veneissä on erittäin kattava valmis putkitus lisävarusteasennuksille veneen laidoilla niin edessä kuin takana sekä poikittain pulpettien välissä.

ESIMERKKEJÄ KALASTUSTA HELPOTTAVISTA LISÄVARUSTEISTA

KYSY LISÄÄ JA PYYDÄ TARJOUS LÄHIMMÄLTÄ FALCON-JÄLLEENMYYJÄLTÄSI!