Perfekt

 
 

Perfekt

DEN FISKEBÅT DU ALLTID HAR DRÖMT OM

Mångsidighet beaktas redan i planeringsfasen för alla Falcon-båtar. För fritidsfiskarna gör redan Falcons standardutrustning dem till ett utmärkt val. Genom att lägga till de tillbehör du önskar kan du göra Falcon till en perfekt fiskebåt för dina specifika behov.

EN BÅT FÖR SPINN- OCH TROLLINGFISKE

Som fiskare avgörs dina behov och önskemål gällande båt naturligtvis av hur du gillar att fiska, om du brukar transportera båten på trailer från vatten till vatten, på vilken typ av vatten du vanligtvis fiskar, hur många vänner med fiskeredskap du vanligtvis har med ombord samt på hur du behöver köra runt båten vid fisket, och så vidare. Falcon har svar på olika typer av behov.

I en Falcon kan du ge dig ut och fiska även om vädret är allt annat än perfekt. Slag som ger stabilitet, förstärkt köl, funktionell för och akter och ett effektivt skrov gör fisket njutbart och säkert, även när vädret är lite utmanande. Ringar i både för och akter säkerställer en säker och korrekt transport och underlättar lyft och sänkning.

STORT URVAL AV TILLBEHÖR FÖR FISKARE

Redan vid tillverkningen ägnar vi uppmärksamhet åt flera inbyggda och integrerade lösningar som gör fisket bekvämare. Dessutom har Falcon-båtarna omfattande förberedelser klara för installation av tillbehör, på båda sidor av båten såväl som vid för och akter och mellan konsolerna.

EXEMPEL PÅ TILLBEHÖR SOM GÖR FISKET BEKVÄMARE

KONTAKTA DIN NÄRMASTE FALCON-ÅTERFÖRSÄLJARE FÖR MER INFORMATION OCH ERBJUDANDEN!