Play Sound

DEN SOM VÄNTAR PÅ NÅGOT GOTT VÄNTAR ALDRIG FÖR LÄNGE

I en perfekt värld ska en båt vara ett rent nöje. Man ska slippa blicka mot himlen eller kolla väderleksrapporten. Du kan leva i nuet, bara stänga av motorn och dra ut på öppen sjö, när och om du känner för det.

Med en båt som är kapabel att hantera alla uppgifter den utsätts för i alla situationer kommer du ganska nära perfektion. Koppla av och sätt fart när du känner för det. Och om du hittar en båt som överträffar dina vildaste förväntningar, just när du trodde att du hade upplevt allt när det gäller båtar – det är väl verkligen ett unikt ögonblick.

En sån båt hittar man inte varje år, och att leta båt är ofta en jobbig och rentav smärtsam process. Varje vår får du samma känsla när det börjar bli varmare. Fantasin om din drömbåt vaknar till liv igen. En båt som verkligen speglar din personlighet, en spegelbild av dig själv och din perfekta värld. Förväntningarna är höga, och ibland utsätts du för bittra besvikelser. Du nöjer dig med en variant som du redan från början vet inte riktigt klarar uppgiften.

Du har inte tålamod att vänta på rätt båt. Till slut tror du att det inte kan bli bättre, när du borde se till ett större perspektiv och tänka utanför lådan. Du borde kasta dig in i den perfekta världen där allt är möjligt. Ingen lätt uppgift för en vuxen person. Men om det går…då kan vem som helst klara av det.

I dagens läge och i din livssituation vill du att en båt ska kunna användas för dagsutflykter, men även för inköp i sistan minuten på andra sidan sjön. Det är om du har ett renoveringsprojekt vid stugan, eller om du bygger en ny stuga som en båt kan visa sina rätta färger. Barnen vill köra omkring, bada i solen, simma och åka vattenskidor. Och glöm inte bort fisketurerna – det gillar personer i alla åldrar.

Med så många saker på önskelistan har du all anledning att vända dig till en erfaren båttillverkare med ingående kännedom om branschen. För att skaffa sig omfattande förståelse för båtägarens behov och önskemål krävs tillräckligt många års erfarenhet och mil.

Låt oss fundera på detta ur ett perspektiv med möjligheter och fördelar. Vad vill jag verkligen att min båt ska ge mig? Och vad krävs det för att det ska hända?

Frågor som leder direkt till Falcon.

Falcons båtsortiment låter nästan för bra för att vara sant. Bara tanken att kunna få allt man hoppas på i ett elegant paket. Verkligen ingen lätt uppgift.

Falcon har lyckats med utmaningen där alla andra har misslyckats. Det hände naturligtvis inte automatiskt. Massor av teori har kombinerats med praktiska frågor, vi har analyserat och utbytt åsikter. Resultatet talar för sig självt.

Den helt nya Falcon-serien. Bella Boats, pionjären när det gäller glasfiberbåtar, har skapat varumärken som t.ex. Aquador, Bella och Flipper – som alla bidrog till att lyfta den moderna upplevelsen av båtlivet till en helt ny nivå. Sedan tillkommer Mercurys omfattande kunskaper om utombordsmotorer och de gemensamma lösningar som företagen har utvecklat. Vi har tagit hänsyn till de mest krävande båtbehoven.

Och titta på skrovet. Tillverkad av bästa 5083-aluminium. Med endast de bästa tekniska materialen och lösningarna. Bella-Veneet Oy och Campnou Oy har kombinerat över 40 års erfarenhet när det gäller tillverkning av glasfiberbåtar med unik finsk expertis när det gäller aluminiumskrov.

Den nya Falcon-serien får dig att tappa andan.

En serie eleganta, starka Bow Rider utombordare som smidigt anpassar sig till en mängd olika behov. Samma båt kan användas för både pendling och turer som för fritidsbehov, vattensport, fiske och solbad. De stadiga Falcon-båtarna är mycket lätta att manövrera och klarar av även tuffare uppgifter.

Det tog verkligen ett tag innan den perfekta båten dök upp. Med som sagt, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.