Falcon on esillä Kallavesj’-näyttelyssä

28.03.2019

Konesolmu Oy esittelee Kallavesj’-näyttelyssä suositut mallit Bella-Veneiden kaikista neljästä mallistosta: Bella, Flipper, Falcon ja Aquador. Joukossa on aivan uusia ja uudistettuja malleja, yhteensä seitsemän venettä, joista osassa on hyviä kampanjatarjouksia. Niiden lisäksi Venetrollerin osastolla on esillä Bella 485 R.

Konesolmun osastolla on Bella-Veneiden kaksi 2019-kauden uutuusvenettä:

Uusi Bella 640 DC oli Suomen ensiesittelyssä Helsingin VENE-messuilla. Sen hienostunut ulkonäkö sekä tilava ja toimiva avotila houkuttelevat tarkempaan tuttavuuteen. Käyttökokemus vahvistaa tunnetta; monipuoliset lisävarusteet ja todella isot uimatasot tuovat viihtyisyyttä ja helppokäyttöisyyttä, ja suuret säilytystilat mahdollistavat pidemmätkin retket. Edulliset käyttökustannukset tekevät tästä kaunokaisesta myös järkivalinnan.

Falcon-malliston uusi alumiinikabiinivene, C 7, on esillä perusvarustein. Vene sopii mainiosti myös vetouisteluun ja kalastusharrastajille.

Muut esiteltävät mallit:

Bellan kabiinivene-mallistosta esillä on kalastus-, retki- kuin yhteysvenekäyttöön soveltuva Bella 620 C. Vene on yhtä aikaa turvallinen ja miellyttävä, muunneltava ja käytännöllinen.

Falconin bowrider-mallistosta esillä on myös Falcon BR 7 ja Bellan avoveneistä Bella 550 BR uuden daycruiser-mallin lisäksi.

Flipper-mallisto on 600-sarjan malleja lukuun ottamatta saanut uudet, isot uimatasot, jotka lisäävät viihtyisyyttä ja käytettävyyttä. Osastolla on esillä Flipper 800 DC.

Aquador 24 HT edustaa matkaveneitä. Kampanjahintainen esittelyvene on hyvin varusteltu.

Osastolla on esillä myös pienkoneita ja varusteita.

Kallavesj’-messut pidetään Kuopio-hallissa 29.–31.3.2019.

Lämpimästi tervetuloa!

Lue lisää näyttelystä.

 

»

«