Falcon BR 7 voitti arvostetun Best of Boats 2018 -kilpailun omassa luokassaan

30.11.2018

Bella-Veneet Oy lanseerasi kymmenen kuukautta sitten Falcon-alumiinivenemalliston. Berliinin Boot & Fun -messuilla Falcon BR 7 -vene julkistettiin 29.11.2018 Euroopan ykköseksi kansainvälisen Best of Boats 2018 -kilpailun Best for Beginners -luokassa.

Best Of Boats Award (BOB) on kilpailu, jossa 18 venealan lehtimiestä viidestätoista eri Euroopan maasta valitsevat Euroopan parhaat veneet viidessä eri kategoriassa. BOB on noussut yhdeksi Euroopan arvostetuimmista palkinnoista kansainvälisyytensä, laajuutensa ja ammattimaisuutensa ansiosta.

Tämän vuoden suomalaisveneeksi kilpailussa nousi Bella-Veneet Oy:n uuden Falcon-alumiinivenesarjan BR 7, joka voitti ensiveneiden Best for Beginners -luokan. Voittoon Falconin nosti sen turvalliset, mutta silti innostavat ajo-ominaisuudet, monikäyttöinen tilaratkaisu ja mainio hinta-laatusuhde.

Falcon Aluminium Boats on Bella-Veneet Oy:n uusi brändi ja mallisto, joka on ollut markkinoilla vasta 10 kuukautta akselilla Rovaniemi–Sydney. Falcon-mallisto on onnistunut jo ensimmäisellä kaudellaan myös kaupallisesti hyvin ja on ollut osaltaan nostamassa Bella-Veneet Oy:n kotimaan myynnin 80 % kasvuun.

Falconit on tarkoitettu perhe-, päiväretki-, yhteys-, heittokalastus- ja vetouisteluveneiksi, lisäksi Falconit soveltuvat vesiurheiluun.

Ideologiana on, että vene on muutamassa minuutissa muunneltavissa esimerkiksi retkiveneestä kalastuskäyttöön. Veneeseen voi lisätä sähköisen keulakoneen sekä avata etu- ja takatasot, jotta veneessä on tilaa liikkua kalastaessa. Myös kuomu on hyvin monikäyttöinen ja muokattavissa eri käyttötarkoituksiin. Falconeilla voi myös rantautua huoletta, koska alumiini kestää kolhuja.

Sisätilojen muotoilusta on tehty ilmeeltään pehmeä, veneessä mikään muu kuin tasot eivät kerro alumiinirungosta. Falconeissa on myös hyvät ajo-ominaisuudet, ja ne ovat erityisen hiljaisia muun muassa rungon vaahdotuksen ja jämerän runkorakenteen ansiosta.

Yksi Falconin myyntivaltti on kotimaisuus. Skandinaavinen design ja suomalainen laatu toimivat kansainvälisillä markkinoilla. Falconeissa on lisäksi hyvä perusvarustus ja kilpailukykyinen hinnoittelu.

Muiden luokkien voittajat ovat:

Best for Fishing (kalaveneet)
Boston Whaler 170 Montauk, USA

Best for Fun (Urheiluveneet)
Jeanneau Cap Camarat 9.0 CC ja WA, Ranska

Best for Family (perheveneet)
Parker Monaco 110, Puola

Best for Travel (matkaveneet)
Beneteau Swift Trawler 35, Ranska

Bella-Veneet Oy:llä on lähes 50 vuoden kokemus veneiden valmistuksesta. Venetuotanto on Suomessa neljällä tehtaalla, ja tuotannosta vientiin menee n. 75 %. Bella-Veneiden tuotemerkkejä on neljä: Bella, Flipper, Aquador ja Falcon.

Lisätietoja:

Janne Mäkelä
Myynti- ja kehityspäällikkö
Bella-Veneet Oy
P. 040 590 9902
janne.makela@bellaboats.fi

»

«